Tuesday, May 11, 2010

pesanan buat rakyat Sibu.



Kenang-kenang semula videoklip ni. Takkan ada Anwar klon, tak ada suara tiruan dan tak ada super impose gambar dia. tapi inilah video yang dirakam semasa beliau berjanji kepada penduduk Kampung Buah Pala. UMNORS saja flashback video klip ni buat peringatan tentang apa yang bapa peliwat ni dah buat. "JAGA-JAGA....DIA DAH DATANG"......

Kunci seluar anda jika terlihat dia datang......

2 comments:

Harimauberantai said...

hang buh video klip pastu hang pasang lagu..macamana nak dengar..mintak buang lagu ni boleh?blog popular lain pun xdak lagu hits lg banyak..mintak tolong yer?tq

AIZAD ADNAN said...

laa....kat bawah tu kan boleh pause...sebelah tepi kat kanan ada mix ipod...klik tanda pause kat situ.