Tuesday, May 18, 2010

KITA JANJI KITA KOTA... DAP JANJI APA CERITA?

Sekarang Sibu telah dimiliki oleh DAP secara mainan kotor dengan dibantu oleh balaci ekor panjang dari puak pembangkang. ala....menang pon majoriti 3++ jer.....tapi yang penting adalah janji yang ditaburkan secara berlumba-lumba dengan BN. DAP kena ingat, BN buat bila menjanjikannya. Mampukah DAP memenuhi permintaan rakyat Sibu? soalan UMNORS bagi ni cukup senang....Sibu tu besar dan mana datangnya peruntukan DAP untuk memenuhi janji rakyat Sibu yang memerlukan pelbagai kemudahan? Takkan abang Anwar ada bukak rumah 'Hatero (depan boleh, belakang pon boleh)' kot untuk menampung dana kewangan? Apa pun...kita wait and see je la...tang mana DAP nak korek duit peruntukan membangunkan sibu....jangan korek tabung patung babi sudah.

1 comment:

Abg Man said...

Kita janji kita kota...DAP janji kena nganga...