Sunday, October 24, 2010

ILMAM fitnah UMNO isu International Islamic Fashion

Baru-baru ni Parang pedang terbaca laman rasmi PAS (saja baca sebenarnya)berkenaan dengan isu festival fesyen Islam. Didalam kenyataan Ustaz Mohd Azizul Hisham bin Zulkifli Presiden ILMAM, mereka mengutuk sekeras-kerasnya penganjuran fesyen tersebut atas nama penghinaan terhadap Islam. Parang pedang tak tau la yang mana satu penghinaan tu. Agaknya la kan, orang-orang ni semuanya jam tengkuk bila tengok model-model tu beraksi. Tapi sayang, yang dilihat mereka tu bukanlah model sebenar dalam IFF tetapi model yang telah diubahsuai oleh pereka fesyen PAS.

Pada gambar yang telah diubahsuai oleh pereka fesyen PAS ni, model-model tersebut telah dizahirkan sebagai mereka yang memakai pakaian menjolok mata. Akan tetapi penipuan sang munafiq ini terbongkar apabila gambar sebenar model IFF didedahkan. Nampaknya hantu-hantu belaan PAS ni tak mampu melaksanakan tugas mereka.


Inilah dia hantu-hantu belaan PAS yang menggantikan model-model Islamic fashion Antarabangsa. Buat pengetahuan semua, Ini adalah gambar MONACO FASHION yang diambil diluar negara. Tetapi lahanat PAS ni telah menjadikannya sebagai gambar IFF. Ini merupakan fitnah yang paling besar sekali dalam politikus mereka.

Gambar dibawah pula merupakan gambar sebenar model-model Islamic Fashion. sangat berbeza dari gambar diatas. Apa dah jadi ni PAS? Awat hantu hangpa tak boleh bertukaq rupa lama-lama?


Tapi apa yang paling sedih sekali bila si "bodoh" dari sebuah pertubuhan boleh mempercayai bulat-bulat hal ni lalu mengeluarkan kenyataan pancung tak bertanya berkenaan fitnah yang dilakukan oleh puak mereka sendiri. Apa nak jadi ni? fikir-fikirlah sebab kenyataan yang dikeluarkan telah menjatuhkan kredibilitinya sendiri. Turun pangkat saja la wahai tuan presiden, kamu tak layak diberikan amanah kerana menabur fitnah.

Lihat kenyataan yang dikeluarkan oleh beliau dibawah ini. Bukti fitnah yang ditaburkan.sambungan dibawah

1 comment:

Ahmad Putra said...

Aku rsa ko yg bodoh dn lhanat.ko x nmpk ke di blkg model2 tulisn apa.wpun ia diadakn di negara lain,mlysia turut ambil bhgian kerana rosmah adlh penaungnya.ko ni pjuang apa ni?redho sgt dgn si puaka tu?dia tnpa segn slu telah mghina kita smua.ko ni bebalke?