Saturday, May 4, 2013

Apa jadi dengan surat nikah Mustaffa Ali?


Aku hairan betul. Statement Mustaffa Ali sentiasa mengelirukan orang ramai. Ada beberapa pihak yang menyatakan jawapan serta alasan yang berbeza. Dipihak Hadi Awang, dia mengatakan Mustaffa Ali sakit lutut dan tak boleh bersetubuh. Dipihak isteri Mustaffa Ali pula, dia mengatakan bahawa Mustaffa tak pakai seluar dalam serta menafikan gambar tersebut adalah suaminya sendiri.

Kalau betul Mustaffa Ali dah bernikah dengan perempuan yang dia setubuhi, mengapa perlu dilakukan di hotel dan mengapa pula perlu ada rakaman seks tersebut? Satu soalan lagi, mengapa perlu ada pengakuan daripada si perempuan tersebut yang mengatakan bahawa peristiwa tersebut dirancang?

Dan yang paling aku pening sekarang... Kenapa dah lama peristiwa tu terjadi baru sekarang nak keluarkan surat nikah? Aku nak jawapan ni sebelum esok sebelum PAS diundi sebab aku tak boleh terima pemimpin PAS terutama sekali barisan kepimpinan tertinggi berskandal menjadi pemimpin negara.

Kalau bab ni pun Mustaffa Ali boleh putar alam, macam mana bila dia mentadbir negara jika ditakdirkan Pakatan menang nanti? Berapa ramai orang akan ditipunya?


Ingat Mustaffa, Ingat STOPPA.....

No comments: